Taxi doktersdienst Groningen

Heeft u met spoed een taxi nodig naar de doktersdienst of huisartsenpost in Groningen, het martini ziekenhuis of het UMCG? Taxiservice Heidstra brengt u veilig en snel naar uw bestemming.

Voor bezoek naar een ziekenhuis buiten Groningen is het uiteraard ook mogelijk dat de chauffeur even op u wacht zodat u direct na uw bezoek weer kunt instappen en u niet hoeft te wachten. Dit tegen een voordelig wachttarief.

Privé taxi naar het ziekenhuis

Taxiservice Heidstra verzorgt alleen privé vervoer naar het ziekenhuis, dat betekent dat u rechtstreeks naar het ziekenhuis gebracht wordt en niet langs andere passagiers hoeft. Dit scheelt u aanzienlijk in tijd!

Vele voordelen

Vervoer per taxi kent vele voordelen. U hoeft geen beroep te doen op familie of vrienden en u bespaart de kosten van benzine en betaald parkeren uit bij het ziekenhuis. U wordt met de taxi voor de deur van het ziekenhuis afgezet.

Verder wordt u vervoert in een nette Mercedes E-klasse voorzien van Airconditioning en leren bekleding. Tevens kunt u onderweg gratis gebruik maken van WiFi.

Ophalen vanaf het ziekenhuis

Ook voor de terugreis vanaf het ziekenhuis sta ik voor u klaar. Op het moment dat uw ziekenhuisbezoek is afgelopen kunt u bellen zodat ik u weer kan komen ophalen. Eventueel kan ik ook op u blijven wachten tegen een voordelig wachttarief.

Online een taxi reserveren?

Een taxi reserveren per mail kan makkelijk en snel via het contactformulier! Als u 24 uur voor uw taxirit online reserveert, bent u verzekerd van een taxi op de door u gewenste tijd en plaats. U krijgt hiervan altijd telefonisch of per mail een bevestiging.

Heeft u direct een taxi nodig dan kunt u het beste per telefoon contact opnemen. U bent dan snel in contact met uw chauffeur.