Taxi Eemshaven Groningen

Heeft u een taxi nodig vanuit de Eemshaven naar bijvoorbeeld het centrum van Groningen, airport Eelde of naar Schiphol airport?

Taxiservice Heidstra verzorgt uw vervoer vanaf tegen aantrekkelijke tarieven en een uitstekende service van of naar Groningen Seaports.

Taxivervoer in een nette Mercedes E-klasse voorzien van airconditioning en WiFi waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Daarbij is de Engelse taal geen probleem.

Voordelige tarieven Eemshaven

Met Taxiservice Heidstra bent u altijd verzekerd van de beste service tegen de meest voordelige tarieven.

Een rit van de Eemshaven naar de binnenstad van Groningen kost u €75 euro wanneer u vooraf telefonisch reserveert.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de kosten kunt u vrijblijvend telefonisch of per mail contact opnemen.

De Eemshaven is een overslaghaven, gelegen in de gemeente Het Hogeland in de provincie Groningen en is de grootste zeehaven van Noord-Nederland.

U kunt er verschillende havens vinden waar ik u vandaan kan halen of naartoe kan brengen. Waaronder de Beatrixhaven, Julianahaven, Wilhelminahaven of Emmahaven.

Daarnaast biedt Havengebied Groningen Seaports werk aan 14.000 personen. Heeft u als bedrijf een taxi nodig voor uw werknemers of zakenrelatie? Bijvoorbeeld voor een crew change dan kunt u uiteraard ook contact opnemen.

Taxiservice Heidstra biedt u ook de mogelijkheid om op rekening rijden voor uw zakenrelaties en werknemers.

Waddeneiland Borkum

Een dagje naar het Duitse waddeneiland Borkum start u vanaf de Beatrixhaven. Voor een scherpe tarief regelt u het vervoer bij Taxiservice Heidstra voor zowel de heen als terugreis. U wordt hierbij afgezet bij de terminal van de AG Ems Borkumlijn zodat u zorgeloos uw reis naar het eiland kan vervolgen.