Taxi Groningen Airport Eelde

Vliegt u vanaf vliegveld Eelde naar uw vakantiebestemming? Een rit naar het vliegveld regelt u graag ruime tijd van te voren zodat u verzekerd bent van vervoer. Ook wanneer u met spoed een taxi nodig heeft kunt u contact opnemen.

Wilt u ook uw terugreis direct geregeld hebben? Dan kunt u deze ook meteen boeken. U ontvangt dan korting op de terugreis.

Maak gebruik van onze ophaalservice en u bent snel thuis of op uw zakenadres. Uw vluchtgegevens worden in de gaten gehouden, zodat u ook bij een vertraging kunt rekenen op onze service.

Voordelige tarieven

Met Taxiservice Heidstra bent u altijd verzekerd van de beste service tegen de meest voordelige tarieven. Dat is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis.

Vele voordelen

Vervoer per taxi kent vele voordelen. U hoeft geen beroep te doen op familie of vrienden en u bespaart de kosten van benzine en betaald parkeren uit. Verder hoeft u niet te slepen met koffer, u wordt met de taxi voor de deur van de vertrekhal afgezet. Hier kunt u uw bagage op een bagage kar plaatsen.

Overige luchthavens

Met Taxiservice Heidstra kunt u uiteraard ook comfortabel en veilig reizen naar andere luchthavens in Nederland en Duitsland. Neem contact op voor een goede prijsopgave.

Zo kan ik u bijvoorbeeld brengen naar Schiphol airport, Eindhoven Airport of Rotterdam the Hague Airport en in Duitsland naar onder andere Düsseldorf Airport of Bremen Airport.