Taxi Groningen centrum

Wilt u genieten van een avondje uit in Groningen? Voor al uw taxivervoer in en om Groningen bent u bij Taxiservice Heidstra aan het juiste adres.

Groningen is dé uitgaansstad van Nederland, het Groningse nachtleven kent geen sluitingstijden en is erg veelzijdig, waardoor er 24/7 wat te beleven valt.

Het aanbod aan restaurants in Groningen is enorm, voor een ieder is er een smaakvolle eetgelegenheid te vinden.

De taxistandplaats vindt u op de Grote markt in het centrum. Hier kunt u mij doorgaans vinden. Bel van te voren om verzekerd te zijn van vervoer.

Voordelige tarieven centrum Groningen

Met Taxiservice Heidstra bent u altijd verzekerd van de beste service tegen de meest voordelige tarieven. Taxivervoer in een nette Mercedes E-klasse. Wanneer u vooraf telefonisch, via de mail of via WhatsApp reserveert kunt u ook een prijsafspraak maken.

Evenementen in Groningen

In Groningen is eigenlijk altijd wat te doen. Tijdens jaarlijkse evenementen kan taxiservice Heidstra u veilig vervoeren. Denk hierbij aan Eurosonic Noorderslag, het bevrijdingsfestival, de KEI-week of Noorderzon of wilt u naar een voorstelling in de Stadsschouwburg. Groningen heeft een groot cultuuraanbod.

Ook van en naar de feesten op het Paradigm terrein kunt u een taxi boeken.

Hotels in Groningen

Heeft u een hotel geboekt in de buurt van Groningen en zoekt u vervoer van of naar uw hotel toe? Taxiservice Heidstra brengt u en uw eventuele gezelschap veilig uit en thuis.

Dubbele chauffeursdienst

Wanneer u na een gezellige avond uit in het Centrum van Groningen toch iets meer alcohol heeft genuttigd dan is toegestaan om met uw eigen auto naar huis te gaan, kunt u mij bellen. Ik bied u een taxi met dubbele chauffeur. U wordt met de taxi naar huis gebracht, en de 2e chauffeur brengt uw auto veilig thuis, zodat u de volgende dag gelijk weer over uw auto kunt beschikken.

Online uw taxivervoer in Groningen reserveren?

Een taxi reserveren per mail kan makkelijk en snel via het contactformulier! Als u 24 uur voor uw taxirit online reserveert, bent u verzekerd van een taxi op de door u gewenste tijd en plaats. U krijgt hiervan altijd telefonisch of per mail een bevestiging.

Heeft u direct een taxi nodig dan kunt u het beste direct telefonisch contact opnemen.