Taxi van en naar Schiphol Airport / Taxi Schiphol Airport Groningen

Taxiservice Heidstra verzorgt uw vervoer per taxi tussen Groningen / Noord Nederland en Schiphol Airport. Aantrekkelijke tarieven en een uitstekende service zijn het allerbelangrijkst. Taxi Schiphol Airport Groningen.

Scherpe vaste en duidelijke tarieven bij Taxiservice Heidstra

Wanneer u een taxirit bestelt, dan kunt u zowel de heen als terugreis reserveren. Comfortabel van en naar de luchthaven voor een duidelijke en scherpe prijs, dag en nacht.

Maak gebruik van onze ophaalservice en u bent snel thuis of op uw zakenadres. Uw vluchtgegevens worden in de gaten gehouden, zodat u ook bij een vertraging kunt rekenen op onze service.

Vrijblijvende informatie

Voor tarieven, prijsafspraken, offertes of ander diensten kunt u contact opnemen via het formulier op de website of telefonisch.

Vele voordelen

Vervoer per taxi kent vele voordelen. U hoeft geen beroep te doen op familie of vrienden en u bespaart de kosten van benzine en betaald parkeren op Schiphol uit. Verder hoeft u niet te slepen met koffer, u wordt met de taxi voor de deur van de vertrekhal afgezet. Hier kunt u uw bagage op een bagage kar plaatsen.

Voordelige tarieven

Met Taxiservice Heidstra bent u altijd verzekerd van de beste service tegen de meest voordelige tarieven. Dat is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis.

Uiteraard kunt u veilig per Pin of Creditcard betalen. Voor zakelijke klanten is op factuurbasis ook mogelijk.

betaalmogelijkheden Taxiservice Heidstra

Ophalen vanaf Schiphol Airport

Wanneer u per vliegtuig of trein op Schiphol arriveert, haalt Taxiservice Heidstra u graag op. U zal daar opgewacht worden op een vooraf afgesproken locatie op de luchthaven. Wij bieden u daarvoor de volgende mogelijkheden:

  1. Bij de aankomsthal: Wij verzoeken u vriendelijk om de aankomsthal te kiezen die bestemd is voor uw vlucht. Zo weet u zeker dat de chauffeur voor u klaar staat. Uiteraard met naambordje.
  2. Centrale MeetingPoint: Tussen spoor 3-4 en 5-6, vlakbij de Burger King op Schiphol Plaza. Daar ziet u een paal met daarop een kubus met de opdruk ‘meeting point’. U zal opgewacht worden met een naambordje.

Overige luchthavens

Met Taxiservice Heidstra kunt u uiteraard ook comfortabel en veilig reizen naar andere luchthavens in Nederland en Duitsland. Neem vooral contact op voor een goede prijsopgave.

Zo kan ik u bijvoorbeeld brengen naar Groningen airport Eelde, Eindhoven Airport of Rotterdam the Hague Airport en in Duitsland naar onder andere Düsseldorf Airport of Bremen Airport.