Taxi van en naar Schiphol Airport / Taxi Schiphol Airport Groningen

Taxiservice Heidstra verzorgt uw vervoer per taxi tussen Groningen / Noord Nederland en Schiphol Airport. Aantrekkelijke tarieven en een uitstekende service zijn het allerbelangrijkst. Taxi Schiphol Airport Groningen.

Scherpe vaste en duidelijke tarieven bij Taxiservice Heidstra

Wanneer u een taxirit bestelt, dan kunt u zowel de heen als terugreis reserveren. Comfortabel van en naar de luchthaven voor een duidelijke en scherpe prijs, dag en nacht.

Maak gebruik van onze ophaalservice en u bent snel thuis of op uw zakenadres. Uw vluchtgegevens worden in de gaten gehouden, zodat u ook bij een vertraging kunt rekenen op onze service.

Vrijblijvende informatie

Voor tarieven, prijsafspraken, offertes of ander diensten kunt u contact opnemen via het formulier op de website of telefonisch.

Vele voordelen

Vervoer per taxi kent vele voordelen. U hoeft geen beroep te doen op familie of vrienden en u bespaart de kosten van benzine en betaald parkeren op Schiphol uit. Verder hoeft u niet te slepen met koffer, u wordt met de taxi voor de deur van de vertrekhal afgezet. Hier kunt u uw bagage op een bagage kar plaatsen.

Voordelige tarieven

Met Taxiservice Heidstra bent u altijd verzekerd van de beste service tegen de meest voordelige tarieven. Dat is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis.

Uiteraard kunt u veilig per Pin of Creditcard betalen. Voor zakelijke klanten is op factuurbasis ook mogelijk.

betaalmogelijkheden Taxiservice Heidstra

Ophalen vanaf Schiphol Airport

Wanneer u per vliegtuig of trein op Schiphol arriveert, haalt Taxiservice Heidstra u graag op. U zal daar opgewacht worden op een vooraf afgesproken locatie op de luchthaven. Wij bieden u daarvoor de volgende mogelijkheden:

  1. Bij de aankomsthal: Wij verzoeken u vriendelijk om de aankomsthal te kiezen die bestemd is voor uw vlucht. Zo weet u zeker dat de chauffeur voor u klaar staat. Uiteraard met naambordje.
  2. Centrale MeetingPoint: Tussen spoor 3-4 en 5-6, vlakbij de Burger King op Schiphol Plaza. Daar ziet u een paal met daarop een kubus met de opdruk ‘meeting point’. U zal opgewacht worden met een naambordje.

Overige luchthavens

Met Taxiservice Heidstra kunt u uiteraard ook comfortabel en veilig reizen naar andere luchthavens in Nederland en Duitsland. Neem vooral contact op voor een goede prijsopgave.

Zo kan ik u bijvoorbeeld brengen naar Groningen airport Eelde, Eindhoven Airport of Rotterdam the Hague Airport en in Duitsland naar onder andere Düsseldorf Airport of Bremen Airport.

Taxi vervoer van Noord Nederland naar Schiphol Airport